Telge Energi

Tyvi + Telge Energi = Sant. Uppdraget är innehållsstrategi och innebär optimering samt förvaltning av innehåll i Telge Energis samtliga digitala kanaler.

Mitt uppdrag är att se över och optimera struktur samt innehåll på Telge Energis sajt, planera och publicera innehåll i sociala kanaler samt Telge Energis populära Fru Watt-blogg. Fokus är ligger först och främst på användbarhet och att inspirera fler till att välja el från sol, vind och vatten.

Att få jobba med ett företag som Telge Energi är jag lite extra stolt över. Miljön, klimatet och framtiden är frågor som ligger mig varmt om hjärtat. Tillsammans med ett starkt team på Telge Energi jobbar får jag chansen att jobba med dessa viktiga frågor dagligen. Målet är hitta ett sätt att få med oss fler som vill göra ett aktivt val för klimatet.

Det här är Telge Energi

Telge Energi är ett elbolag med bara ren el. Det betyder att när du blir elkund hos Telge Energi så är du med och bidrar aktivt till att få klimatet att må lite bättre. Energin i Telge Energis elavtal kommer från solkraft, vindkraft och vattenkraft. Företaget ingår i Telge-koncernen tillsammans med 10 andra bolag och har huvudkontoret i Södertälje utanför Stockholm.

Kolla även in:

Telge Energis digitala kanaler: