Webbyrån Osynlig

Webbyrån Osynlig och Tyvi har jobbat ihop ett flertal gånger. Denna gång var uppdraget att hoppa in som webbredaktör och hjälpa till med publiceringen av LKABs nya sajt.

Jag arbetade fram den engelska sajten och optimerade innehållet i tätt samarbete med Sophie Wesslau som ansvarade för den svenska versionen. Jag tog fram och översatte copy till engelska, strukturerade innehåll samt stod för viss bildbehandling. Ett fartfyllt och roligt EPiServer-projekt med Stockholms skönaste webbyrå.

Lanseringen av nya LKAB.com genomfördes den 1 februari 2012.

En kreativ digital partner

Osynlig är en fullservice byrå inom digital kommunikation med kontor i Sundsvall och Stockholm. Osynlig Stockholm är en del av Abby Norm-gruppen. De jobbar med allt från digital affärsutveckling till webbproduktion, digital signage och applikationer för mobila plattformar. De kombinerar idé och design med den senaste tekniken för att skapa bättre affärer för sina kunder.

Läs mer om Osynlig här.

Missa inte att prova Spotalike, Osynligs egna musiktjänst. Välj en favoritlåt, klicka på den stora röda knappen, vänta en liten stund och vips! Du har en unik Spotifylista full med bra musik. Så enkelt!