Igor Produktion

Tillsammans med med Igor Produktion genomfördes projekt för Kvällstidningarna, Inflight Service och Holiday Taxfree.

Uppdraget bestod av flera olika delar. Det första var för Inflight Service som står för ombordförsäljningen hos flygbolag som SAS, Norwegian, Jettime och Primera. Igor och Tyvi tog fram en katalog med annonser och menyfoton som delas ut på många svenska, norska och danska flighter. För Holiday Taxfree togs en portalsida fram som ska göra det lättare att beställa taxfreeprodukter vid charterresor.

Kvällstidningarnas tilläggsprodukter
Kvällstidningarna har gått ihop och ger med jämna mellanrum ut serier med DVDer, CD-skivor och böcker som säljs som en bilaga med Aftonbladet och Expressen. Tyvi var med och lanserade två kampanjer. Den ena var en DVD-serie med BBCs prisbelönta naturdokumentärer “Life & Planet Earth”. Den andra kampanjen var CD-skivor med Sveriges alla stora dansbandsfavoriter. Varje vecka släpptes en ny produkt och till detta togs bärare, samlingsbox, annonser, banners och mobilbanners fram.

Igor kan produktion
Igor levererar grafiska produktioner för tryckta och digitala medier med hög kvalitet och stort engagemang. Hit kan du vända dig om du behöver jobba fram en katalog, förvalta en grafisk profil eller pusha för din produkt med banners och annonser.

Läs mer om Igor Produktion här